Page 2 - Nyhedsbrev januar 2022 nr.56
P. 2
VIL I TJENE PENGE VED
ED SHEERAN KOCERTERNE?
Begår jeres forening sig i for- boden med at lave maden og be- sælger fra boden.
eningsarbejde, hvor foreningens tjene kunderne, mens jeg og resten
medlemmer gennem arbejde til af mit team sætter madboden op, Vi skal lave følgende produkter:
forskellige events tjener penge til bestiller varer, oplærer foreningen burger, fish n chips, flæskestegs-
foreningskassen, som så kan fi- madlavningen, samt er med under sandwich og en falafel-rulle.
nansiere foreningsture, nye indkøb hele koncerten i madboden med
til foreningen mv.? at lave maden. Betalingen ryger i Arbejdstiden er fra kl 14.30-24.00
Tidsplan: Dørene åbner kl 16.00,
opvarmningsbandet starter kl
18.00, og Ed Sheeran starter kl ca.
20.00
I 2019 var Spiselauget med til to
Ed Sheeran koncerter i Odense
med 42.000 gæster hver dag, hvor
tidsplanen var lig den vi ser til
koncerterne i Øresundsparken. På
baggrund af den erfaring for-
Jeg er nemlig på udkig efter for- foreningskassen, fremfor at blive venter vi at salget kommer til at
eninger som gør sig i dette, da den udbetalt til den enkelte person. være i tidsrummet kl 16.30-20.00,
britiske musiker Ed Sheeran afhol- Udover en timeløn (som vi aftaler hvorefter det stilner meget af fra
der fire koncerter i Øresundspar- hvis det har interesse), og som er kl 20.00 når Ed Sheeran går på
ken i Tårnby d.3.-6.aug. gældende for jeres foreningsmed- scenen.
lemmer, dækker vi også mad og
Til koncerterne skal Spiselauget drikke for jeres forening. Kunne dette have interesse for jer
(som jeg arbejder for) stå for alle som forening?
madboderne, og sørge for at de Vi står kun inde i teltet og langer
40.000 gæster som har købt billet maden over disken til gæsterne, så Hvis ja, så vil jeg meget gerne
til hver koncert, ikke går og sulter. der er ikke noget med at lege tje- snakke videre med jer om: ti-
ner og tømme borde eller skænke melønnen, hvor mange folk I
Jeg på udkig efter 300 folk pr. dag drikkevarer op. Det er kun mad vi estimerer at kunne stille med,
til at hjælpe mig med at få maden
langet over disken, og vil fore-
trække at benytte foreninger i lo-
kalsamfundet fremfor at hive folk
ind fra nær og fjern, så Spiselauget
kan give noget tilbage til det lokale
kulturliv.
Jeg forventer ikke at én forening
kan stille med alle 300 personer,
men jo flere jo bedre! Så sørger
jeg for at sætte jeres forening i den
samme madbod, så I står samlet.
Fidusen er, at folk arbejder i mad-